torstai 11. syyskuuta 2014

päivällä kesä ~ illalla syksy



Täällä Vaasassa on viime päivät olleet lämpimiä. Lämpimillään mittari on näyttänyt +21 astetta. Ei ollenkaan huono näin syyskuun ollessa jo hyvässä vauhdissa. 

Illalla sitten on tuntunut pilviseltä. Niin kuin äskenkin, kun hain ulkoa tuoreita pihlajanmarjoja maljakkoon. Puut suhisevat ja sihisevät voimakkaasta tuulesta, taipuvat jo vähän kaarellekkin. Toivottavasti ei enteile huomiselle sadetta. 

Minä pidän syksystä. Illan hämärä, kynttilät, teetä, hyvää lukemista (lehdistä tai blogeista). Mitäpä sitä ihminen muuta haluaa. Siis sen jälkeen kun lapset on saatu rauhoittumaan ja nukahtamaan. Päivän parasta aikaa, vai?! 

Tänään meillä oltiin reippaita. Siivottiin oikeastaan koko talo. Lasten huoneita täytynee vielä vähän fiksata huomenna. Mutta oli sen arvoinen siivous kuitenkin, että olohuoneen pöydälle kannatti vaihtaa ne tuoreet pihlajanmarjat. Ja kynttilä. Mies kuulosti keittävän teetä. Siellä se odottaa minua valmiina. 





~ Pauliina

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Maistui hyvälle! :) Ja kalenteria selailen, milloin pääsisin vierailulle. Tuntuu vaan olevan joka päivälle jotain lääkäriä, neuvolaa tai kokousta. Mutta eiköhän tästä pikapuolin kuitenkin.

      Poista
  2. Kyllä pihlajanmarjat ovat vaan niin kauniita,sisällä ja ulkona itsekin ihaillut viim. Tänään,ihanan lämmin syksy,tee ruvennut taas minullekin maistumaan kesän jälkeen -Anu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, meilläkin kun on aika "väritöntä", pihlajanmarjat antavat kivan mausteen värillänsä. Ja mä olen niiiin syksyihminen. Nautin sateesta, pimeästä ja niistä kynttilöistä. :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!