maanantai 8. syyskuuta 2014

inspiraatiota etsimässä ja menneitä muistellessa



Aloitin vuonna 2006 oman leivonta- ja ruokablogin kirjoittamisen. Tämän jälkeen on paljon vettä virrannut kuluneiden vuosien aikana. Perhe on kasvanut, sairastuminen, sekä muuttoja paikkakunnalta toiselle, jotka ovat aina vähäksi aikaa vieneet motivaation leipomiseen. 

Viime vuoden aikana sairastuin niin pahasti, että se johti myös kananmuna-allergiaan. En kestä tällä hetkellä edes kananmunan hajua. Myös jauhot ovat jonkinlainen ongelma tätä nykyä. Tämä kaikki harmittaa minua paljon. Silloin harvoin, kun nykyään leivon, on se jotain kananmunatonta. Tämä tietysti sulkee pois monia vaihtoehtoja. 

Tänä aamuna tuli pitkästä aikaa oikein kunnon harmitus, etten pysty leipomaan mitä haluan. Niinpä eksyin sitten katselemaan joitain, silloin 2006 ja 2007 vuosina, kuvattuja leipomuksia. Paljon on noista kuvista opittu lisää. Taitoa on kertynyt niin koristelussa kuin muissakin leipomisnikseissä. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, mitä olen joskus tehnyt. Toivon, että voin vielä joskus palata täysipainoisesti rakkaan harrastukseni pariin. 

Seuraavassa muutama kuva leipomistani herkuista. 













































Seuraavaksi palattava tähän hetkeen. Illalla kokous, joten on tarkistettava, että kaikki tarvittava on kunnossa. 

Mukavaa maanantaita kaikille!


~ Pauliina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!