maanantai 1. joulukuuta 2014

1.12.2014







Täällä taas. Pitkästä aikaa. Edellisessä postauksessa, lokakuun lopussa, kävi ilmi, että elämä vie ja tuo. Nyt se vei kuukauden ajaksi. Meillä on SAIRASTETTU. On ollut todella kiireistä reaalielämää. Luottamustoimet ja projektityöt vievät välillä täysin mennessään. Nyt on kuitenkin lupa aloittaa virallisesti joulun odotus. (Toki vielä muutama pakollinen juttu on hoidettava ennen jouluvalmistelujen aloittamista.) 



Ensimmäinen adventti on takana. Tänä vuonna meillä mennään näin yksinkertaisella adventtikyntteliköllä. Marraskuun aikana meille löysi tiensä myös RIIKEn tähti. Joko sinä olet tutustunut RIIKEn (tai klikkaa tästä) valikoimaan. Suosittelen! 


Meillä kalenteri täyttyy joulukuussa harrastusten ja koulujen/päiväkotien joulujuhlista ja muutamasta pikkujoulusta. Joulukuussa leivotaan vähitellen. Ensin suolaista, sitten makeaa ja jälleen suolaista ja makeaa. Tällä viikolla aloitellaan suolaisesta. Tänä vuonna ajattelin leipoa jonkinlaista lihapiirakkaa sekä jonkinlaisia sarvia. (Huomaa! Vielä hakusessa. :))  Tosin, hyvin usein mennään niillä vanhoilla, hyviksi todetuilla resepteillä. 
Joka vuosi on kuitenkin tarpeen olla yksi uusi makea leivonnainen. Uusi niin, ettei sitä ole ennen ollut meidän joulupöydässä. Ja nyt pää lyö tyhjää. Olisiko sinulla ehdottaa jotain hyvää leivoinnaista, jota voisin kokeilla tänä vuonna. 





Edellä mainittujen asioiden lisäksi on aloiteltava joulusiivousta. Joo en, en siivoa kaikkia kaappeja. Emme ole niissä jouluisin. Mutta kuitenkin jotakin. Tänä syksynä meillä on puunattu nurkkia joka viikko tosissaan. Kun on ollut niitä näyttöjä. (Emme ole siis vielä myyneet kotiamme.) Perussiivo on hyvä. Mutta ainahan sitä pitää vähän vielä rapsuttaa jostakin nurkasta. 

Kirpparipöytäkin on vielä varattava. Mies kyllä epäili, että niinköhän minulla riittä aika siihenkin. Riittää, lupasin. Nyt siis pöydän varausreissulle. (Kun vanhempi tytöistäkin ehdotti vanhempien lelujen myynitä, niin siihenhän on tartuttava.)


~ Pauliina

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunalusaikaa teille! :)
    Saa vinkata, jos sulla olis jotain kierrätettävää meille ;)
    Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä ajattelin käydä noita Noomin vaatekasoja läpi tällä viikolla. Sieltä saattaa löytyä jotain. Ilmoittelen. Ihanaa joulunodotusta myös teille!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!