sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7.12.2014



Täällä Vaasassa pidettiin eilen, 6.12, perinteiset naisten joulumessut Ruutikellarintiellä. ammattiopistolla. Myyjiä oli jälleen paljon. Oli paikallisia sekä lähiseudulta tulleita. Myös ostajat olivat löytäneet tiensä paikalle. Tungos oli tälläkin kertaa heti klo 10, kun ovet avautuivat. Sinnehän se oli suunnattava minunkin ystäväni kanssa. 

Monenlaista ostettavaa olisi löytynyt. Tällä kertaa kasiin löysivät tiensä vain yksi herkkupurkki ja silmäniloa. Herkuksi valikoitui aivan älyttömän hyvää vadelmahilloa. Hillo on Krohn`sin valmistamaa. Jos sattuu näkymään, suosittelen! 


Mutta sitten se silmänilo. Olen kaivannut jotain kivaa uutta julistetta kehystettäväksi. Ja nyt löysin! Oletko kuullut vielä MillVille -nimisestä yrityksestä? Minulle oli aivan uusi tuttavuus. Mutta mitä ihania julisteita, kortteja, tarjotin, pannunalunen ja tarjotinpöytä. Ihania!!

MillVille -yrityksen takaa löytyy Heidi Kammonen. MillVille on perustettu vuonna 2013 Harrströmissä, noin 60km Vaasasta etelään. MillVillen printit ovat moderneja ja yksinkertaisia. Juuri sellaisia, mistä minä pidän. Löydät MillVillen kotisivut TÄSTÄ.

Minä en vielä ehtinyt hankkia kehyksiä uudelle printille, joten laitan tähän kuvan MillVillen omilta nettisivuilta ostamastani kuvasta.





Kuvalle on olemassa jo paikka. Kunhan vain ehtisin ne kehykset ostamaan. (Meillä sairastetaan taas, perheen nuorimmaisen ja vanhimman miehen toimesta.)

Mukavaa tulevaa viikkoa!


~ Pauliina


P.S. Vielä muutama minuutti aikaa osallistua arvontaan. 


3 kommenttia:

  1. Ai sinäkin kävit messuilla, niin minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, perinteeksi varmasti jo voi sanoa. :) Teitkö mitään löytöjä?

      Poista
    2. Mulle oli vasta toinen kerta, mutta varmasti tulen jatkossakin käymään kun botniahallin joulumarkkinat ei oo mistään kotoisin. Tulihan noita ostoksia tehtyä, mm. nameja, patavahti sekä ristipistokeksi

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!