torstai 11. joulukuuta 2014

11.12.2014





Olin tänäänkin töissä. Ja kunto parempi kuin tiistaina. Eli löysin luokan, jossa voin olla ainakin jonkin verran. Jospas sinne pääsis joku toinenkin kerta. 




Illalla käytiin kuuntelemassa toiseksi nuorimmaisen Christmas program Playschoolilla. On ne ihania eskareita kun osaavat pitkät, usean säkeistön laulut niin hienosti ulkoa, englanniksi. Hatunnosto teille ihanat opettajat siellä. Arvostamme työtänne! (Minulta on pyydetty postausta Vaasa English Playschoolista. Teen sen joululoman aikana.)

Huomenna aamusta nuorimmaisen päiväkodin joulujuhlaan. Sen jälkeen kahden vanhimmaisen lapsen koulun Lucia-juhlaan. Lauantaina on eskarilaisen kaverisynttärit, toiseksi vanhimmaisen tytön koulukaverin synttärit, sunnuntaina on eskarilaisen kaverin kaverisynttärit ja ensi tiistaina on vanhemman tyttömme omat kaverisynttärit. Siinähän sitä onkin taas.. Joulua tarttis vielä laittaa ja lahjoista osa on vielä kaupassa. Jotenkin kaaosmainen olo tällä hetkellä. Ehkä se tasoittuu, kun elää päivän kerrallaan ja suorittaa tehtävän kerrallaan. 

Toivoisin apua yhteen ajankohtaiseen "ongelmaani": Millä pesuaineella hankaatte pesuhuoneenne puhtaaksi? Ja mikä on se väline millä hankaatte? 

Huomenna jo perjantai. 

~ Pauliina

8 kommenttia:

  1. Aine on ihan vaan joku kylppärinpesuaine, mut ehdoton väline on sinituotteen saumaharja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo saumaharja tarttee varmasti ostaa. Eipä tarvi enää käyttää vahaa hammasharjaa. :)

      Poista
  2. Kun ostaa pesuaineen, jonka nimi on "kylpyhuoneen pesu" tms, tuntee olonsa niin päteväksi, että jo tulee puhdasta. Saumaharjan ostin minäkin viime jouluksi. Pinkin. Väri ON tärkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pinkki väri täytyy ottaa huomioon saumaharjan hankinnassa. Maanantaina vasta ehtii. Mutta onhan tässä vielä aikaa. :P

      Poista
  3. Jos pitää hangata, niin ehdottomasti Universal Stone käytössä. Vaatii vain huolellisen huuhtelun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä olet hankkinut tuon Universal Stonen? Olen kyllä kuullut tuotteesta, mutta ei ole vielä koskaan tullut hankittua.

      Poista
  4. Mä suosittelen ns. ihmesientä, mutta saumojen hankaamiseen sitä kuluu aika reilusti. t. kaima

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmesientä olenkin käyttänyt, vähän joka paikaan. On muuten kivan näköinen kun tuosta Artekin ruokapöydästä hankaa osan ihmesienellä. Voi vaikka tehdä raitakuvioinita tai palloja tai... :) Mutta siis ihmesieni on hyvä. Täytyy varmaan varata sitä muutama paketti saumojen hankaamiseen. Miten siellä kaima muuten menee? :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!