tiistai 28. lokakuuta 2014

elämän määrämä blogitauko




Niitä vain tulee. Lapset sairastaa, itse sairastaa, koittaa olla läsnä arjessa, matkustelua, ystäviä ihan reaalielämässä, luottamustoimien hoitaminen... Listaa riittää. Välillä koen painetta siitä, että bloggailuun tulee taukoa. Pelkoa, että ne vähäisetkin lukijani karisevat kannoiltani. 
Koen kuitenkin tässä vaiheessa elämää, että kaikelle tuolla edellä luettelemalleni on löydyttävä aikaa ennen bloggaamista. Näen ne tärkeämpänä. Niinpä nyt on taas viikon tauko takana. Tuota kaikkea em. löytyy menneestä ja tästä viikosta. Koitetaan kuitenkin puristaa eteenpäin. 

Joko teillä on virittäydytty pimenevien iltojen ja tulevan joulun tunnelmaan? Meillä on. Sunnuntai-iltana lapset vaativat saada leipoa pienen määrän pipareita. Onneksi pakastimesta löytyi valmistaikinaa paketti. Ei muuta kuin toimeksi. 


Siinäpä muutama tuotos valmiina. 


Psst. On meillä kuunneltu jo joululaulujakin. Kynttilänvalossa ja teekuppi kädessä sohvannurkassa tai lasten iloista riemua ja jännitystä katsellessa. Pitkät on viikot ennen kuin joulu ovelle koputtaa. 




Luvattu arvonta odottaa nurkan takana. 20 000 raja rikkoontunut jo jokin aika sitten. Mutta tuo elämä vei... Kunhan kuume laskee ja pääsen kaupoille, on tiedossa jotain mukavaa, lupaan sen. 

Nyt sängyn pohjalle.

~ Pauliina







8 kommenttia:

  1. Sitkeästi roikutaan kannoilla. :p Olen jopa pohtinut pitäisikö oma blogi herätellä henkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että roikut. :) Ja sä tosiaan voisit herätellä sun blogis eloon. Olis kiva nähdä ja lukea mitä siellä tapahtuu.

      Poista
  2. Pikaista paranemista! Kyllä mä täällä aina käyn kurkkimassa..
    Eilen meinasin soittaa, että jos laittais valkosuklaaraitoja suklaapiirakan normipäällisen päälle, niin kantsisko sitä notkistaa jotenkin, kermalla tms. Olin/olen satavarma, että osaat vastata. Mutta en soittanu, kun en laittanut. :)

    - Kaisa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että käyt kurkkimassa. :) P.S. Mä en ole notkistanut millään, suoraan vaan pursottanut mikrossa sulatetun suklaan piirakan päälle.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Lapseperheessä äidin sairastaminen ei ole aina niin yksinkertaista. Mutta tänään taitaa olla täysin kotipäivä. :)

      Poista
  4. Täälläkin on jo joululaulut soineet :) Minä olen myös ajatellut pitäisikö alkaa bloggaamaan oikeasti. Saas nähdä. Olemassahan se on ja silloin tällöin sinne päivityksiäkin olen kirjoitellut. Säännöllisyyttä on vain nyt mahdotonta luvata. Pikaista paranemista kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut tiennytkään blogistasi. Herättelehän henkiin. Olisi mukava nähdä ja lukea teidän touhuja. Terveisiä sinne kaikille!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!