tiistai 7. lokakuuta 2014

kevyesti kohti keskiviikkoa




Niin, joskus tämä blogiin "avautuminen" tuntuu vähän väkinäiselle. Viime viikolla postasin kotimme myyntiin laittamisesta. Se postaus vei voimat. Siksi tällä kertaa näin kevyesti. 
Sunnuntai-iltana ei ollut muuta tekemistä. Isi maalasi kaikille, kotona olelleille, lapsille kasvomaalaukset. (Toiseksi vanhin oli ystävänsä luona eikä lainkaan pitänyt näkemästään kun kotiutui. Vaati maalausta, mutta minpä passitin suihkuun, iltapalalle ja nukkumaan. Maalaus luvassa tällä viikolla. :))


Meidän nuorimmainen on automies. Ja junamies. Ja piipaa-automies. Ja sellainen mies, joka tykkää kaikesta pyörillä ja ketjuilla ja kiskoilla liikkuvista kulkuneuvoista. Siksi siis sininen auto. Ei punaista. Se on kuulemma tyttöjen väri. 
Herra nuorimmaisen poskeen maalaus täytyy tehdä vauhdilla. Mitäpä hän jaksaa turhan kauan odotella. Pääasia, että renkaat löytyy. ;)




Meidän neiti prinsessa, joka tykkää pinkistä ja prinsessoista. Koirista ja kissoista. Kaikesta suloisesta. Kaniakin meille on pyydetty. Hän nauttii mallina olemiseta. Poseeraa ja keikuttaa itseään kameran edessä. Täytyy joskus laittaa kuvasarja. Siinä on näkemistä. 


Ja meidän vanhin. Se 10vee. On jo vähän iso, mutta kuitenkin, äidin mielestä, niin pieni vielä. Hänkin halusi maalauksen. Liekkejä tietenkin. Ihme kyllä, ei ollut jalkapallo tällä kertaa. En tänä iltana. kun äiti lähtee kokoukseen. Silloin on aikaa värkätä jälleen. 





Kotimme näytössä oli käynyt mukavasti väkeä. Seuraava näyttö tulevana sunnuntaina. Toivottavasti joku sellainen löytää tiensä tänne, joka kaipaa rauhallista, omakotitalomaista ja sisäilmaltaan puhdasta kotia. Niitä kaikkia tämä on. 




Uusi viikko jo vauhdissa. Voimia viikkoonne!


  ~ Pauliina

2 kommenttia:

  1. kivoja, millä väreillä nämä tehty :) -Anu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovärejä käytetty. En muista minkä merkkisiä. Ihan sellasia kunnonllisia, kuulemma. :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!