tiistai 12. elokuuta 2014

pieniä juttuja



Kuten monesti jo edellä on tullut kerrottua, meidän perheen tulevaisuus on auki. Siis se, missä päin asumme parin kuukauden, puolen vuoden tai vuoden päästä. Tämä kaikki on stressaava, myönnän sen. Lapsetkin kyselevät tuon tuosta, että missä asutaan vuoden päästä. Ei vain vielä voi kertoa, kun ei itsekkään tiedä. 

Tästä kaikesta huolimatta, uskon, että me jossain vaiheessa rakennetaan se oma talo. Sitä silmällä pitäen, olen etsiskellyt pieniä detaljeja, joilla taloa voi sisustaa. Sitten joskus. Ajattelet ehkä, että makuni muuttuu. Minäpä en usko. Näitä samntyylisiä pieniä juttuja olen katsellut varmasti jo 10 vuoden ajan. Siksipä olen uskaltautunut ostamaan jotain jemmaankin. Ne mitä olen jo ostanut, jääköön salaisuudeksi. Ne löydätte sitten uudesta kodistamme. Mutta niitä pieniä juttuja, joita olen nyt lähiaikoina löytänyt, voisin vilauttaa teille hieman. Ei mitään erikoista, ihan vaan minun mieleni mukaisia..



Näistä meille voisi kotiutua jompi kumpi. Riippuen sijoituspaikasta, käykö isompi vai pienempi. Ylempi on ruotsalaisen Minus Tion City Sunday ja alempi tanskalaisen House Doctorin Rack -lehtihylly.











Olen hulluna erilaisiin naulakoihin ja koukkuihin. Voisin ostaa niitä vaikka kuinka. Tällä hetkellä, valitettavasti, niille ei ole tilaa. Joten nämä on niitä jota mielellään ostan jemmaan. 
Ensimmäisessä kuvassa on Normann Copenhagenin Curve koukku. Ihanan yksinkertainen. Valmistettu lakatusta saarnivanerista. 
Keskimmäisessä kuvassa on Wrong for Hayn Hook ripustin. Kätevä, kaksi koukkua samassa. Etäisesti tulee mieleen oman yläkoulun käytävänaulakot. Tämä on valmistettu myös saarnista. 
Alimmaisena varmasti tunnetuimmat eli Muuton The Dots ripustin. Näitä näkee useassa paikassa. Siitä huolimatta ovat säilyttäneet viehättävyytensä silmissäni.

Näistä jonkun mallin voisin sijoitta arkieteiseen lasten naulakoiksi.




Näitä Normann Copenhagenin Pocket -säilyttimiä voisi sijoitella varmaan joka huoneeseen. Sen verran ovat mukavan ja käytännöllisen oloisia. Tietokonetilassa säilyttäisivät esim. laskuja, pesuhuoneessa tyttöjen hiusjuttuja, tyttöjen huoneissa pieniä askartelujuttuja, nuorimmaisen huoneessa pikkuautoja... Mahdollisuuksia vaikka kuinka..



Tätä ei tarvinekaan esitellä. Meillä on Artekin pöytä ja tuolit, muutama baarijakkara sekä lasten pikkutuoleja. Siitä huolimatta tahtoisin tämän. Sopisi niin mukavasti, niiden lähes katosta lattiaan olevien, olohuoneen ikkunoiden eteen. Vai?


Näitähän näköjään olikin muistin sopukoissa paljon. Seuraavalla kerralla lisää. Nimittäin niitä riittää. 

Oliko tässä mitään, mitä sinä huolisit kotiisi?

~ Pauliina




P.S. Kävijämäärälaskuri on tikuttanut mukavaa vauhtia eteen päin. Kohta on aika ensimmäisen arvonnan. Kun pyörähtää 10 000 täyteen, arvotaan jotain pientä sisustusjuttua. (Jospa sitten saisi näkyviin, ketä täällä käy ;)





















5 kommenttia:

  1. Täällä kans yks nuppi ja ripustustelinekeräilijä :D Kivoja juttuja nuo kaikki, sun tyyliä! Tuut pian käymään!
    - Kati

    VastaaPoista
  2. Ripustusteline..jestas :D
    Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripustustelinekeräilijäpä hyvinkin. :D Nuo on kyllä mukavia juttuja. Ja luulenpa, että ne tulevat löytymään uudesta talostamme. Sun tarttee sitten tulla käymään ja tarkastaan. Mä tulen mahdollisimman pian kattoon teitin pikku-ukkoa. <3

      Poista
  3. Muuton Dotsit ja Artekin penkin tahtoisin itsellenikin siihen tulevaisuuden omakotitaloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin ajattomia. Siksipä suosio varmaan, esim. Artekin penkillä, on ollut niin kauan.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!