torstai 21. elokuuta 2014

kierrätyskeskus




Oletko sinä löytänyt joskus jotakin kierrätyskeskuksesta? Minä olen, useammankin kerran. Viimeisimmän löydön tein viime viikonlopun Tampereen reissulta. Tämän jalkalampun. Vanhempi tytöistämme varasi tämän samantien itselleen. Sinne uuteen taloon sitten. Tänne se ei valitettavasti sovi. 
Nyt se tulee väliaikaisesti meidän huoneeseen valonlähteeksi. Nykyinen kattolamppu, toivottavasti, saa huomenna uuden kodin blogikirppiksellä. Ei sillä, kyllä minäkin tästä lampusta pidän. 

Olen nyt vuoden sisään kerännyt aika hyvän kokoelman näitä retrovalaisimia. En ole hurahtanut retroiluun täysillä, mutta joitain pieniä juttuja siellä täällä on kiva yhdistellä muuhun, pelkistettyyn sisustukseen. 




Muistathan tämän arvonnan! Arvonta päättyy sunnuntana, 24.8. klo. 22.00. 

Ja takaisin kirpparitavaroiden hinnoitteluun..


~ Pauliina


11 kommenttia:

  1. Heino löytö. Meiltä (tosi yllättävää), löytyy kirppisostoksia. Tänään hain facebookin roskalavan kautta metallisen hyllykön, viikonloppuna ostin Pikku-Liinusta (kannattaa kurkata nettisivut) pari nojatuolia ja työvalon pöydälle. Samalla nostin olohuoneeseen pienen fb:n kautta saadun pöydän. Pöytään uusitaan tasot, vaneria ja nojatuolit verhoilen uusiksi. Pikku-Liinun kautta saa myös verhoilua.

    Mitä ostit Tampereen sisustuskaupoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No senhän tiesinkin, että teiltä löytyy. Veljesihän se on minutkin tähän hurauttanut. :) Mä fanitan jo tuota Pikku-Liinua facessa. Ja ajattelin, että siellä täytyy ehdottomasti käydä seuraavalla mummulareissulla. (Syyslomalla?!) Siellä näyttää olevan tosi kivoja juttuja.. :)
      Tampereelta ostin muutaman pienen jutun. En ihan niitä löytänyt mitä lähdin hakemaan. Mutta laitan tässä viikonlopun aikana juttua niistä muutamista jutuista mitä sieltä löysin.

      Poista
  2. Laitatko kuvan lampusta jonka meinaat myyd��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      voin laittaa kuvan huomenna. Nyt jo niiiin väsy.
      P.S. Lamppu ei ole retroa..

      Poista
  3. Oi joi, täältä löytyy pallovalaisin friikki. Itellä tuo keltainen pöytäversiona ja ruskeana jalkamalli. Tykkään hirrrrrmusesti, varsinkin tuo keltainen on ihan OOOH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo on kyllä ihania. En olis aikoinani uskonut, että näin niihin haksahdan.. :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Retrovailaisimet on ihan mahtavia, tykkään kovasti :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on! Kunhan saatas se talo pystyyn, niin saisin kaikki retrot esille. :)

      Poista
  6. Oi, meillä oli kotona tuollainen ruskea :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!