keskiviikko 13. elokuuta 2014

Habitare 2014



Ei, minulla ei ole arvottavana pääsylippuja Habitareen. Enkä myöskään itse ole saanut niitä mistään. Mutta tunnustan sen teille, etten ole koskaan käynyt Habitaressa. Se on näitä "etuja", kun asuu täällä periferiassa kehä kolmosesta katsottuna. Ja liekkö menneinä vuosina niin kiinnostanutkaan..

Tänä vuonna haluaisin päästä sinne. Jospa antaisin itselleni synttärilahjaksi matkan Helsinkiin. Synttärit kun sattuvat juuri tuolle ajalle. 
Habitaren ajankohta on tänä vuonna 10.-14.9. 


 



Itseäni, tämän vuoden, näyttelyistä kiinnostaa eniten Made in Finland -yhteisalue. Tällä alueella halutaan tuoda esille suomalainen huonekalu ja huonekaluvalmistus. Itse toivoisin näkeväni pienten suomalaisten valmistajien helmiä juuri tällä alueella.

Habitaren kanssa samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään myös näyttelyt: Antiikki 2014, ValoLight 2014 ja Art Helsinki 2014. Myös näiden muiden näyttelyiden esittelijöissä oli mielenkiintoisia esittelijöitä. Taidankin siis tarvita liput kahdelle päivälle. 

Kuinka moni teistä lukijoista aikoo lähteä messuilemaan Habitareen?

~ Pauliina

Kuva Messukeskuksen Habitare-sivustolta.


2 kommenttia:

  1. Perinteinen Helsingin reissuni taitas tänä vuonna jäädä väliin. Habitaressakin olen muutaman kerran käynyt. Nuorten suunnittelijoiden osasto on ollut mielenkiintoisin, niitä sotka/masku/isku -alueita ei yleensä ole tullut kovin tarkkaan tutkittua. Kahta päivää en saisi sinne kulumaan millään. Suosittelenkin tarkkaan katsomaan missä mielenkiintoiset alueet on ja suunnistamaan sinne ensimmäisenä. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että jätän myös väliin nuo sotka ym. osastot. :) Se nuorten suunnittelijoiden osasto on varmasti mielenkiintoinen. Eli se olisi varmasti listalla.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!