keskiviikko 27. elokuuta 2014

domdom



Kuinka moni teistä tuntee sisustusliikkeen nimeltään domdom? Tämä ihana, Tampereella Aleksis Kiven kadulla, sijaitseva liike on syntynyt kahden sisaruksen vuosien haaveilun tuloksena. 





Domdomin valikoimissa on useita tunnettuja suomalaisia ja skandidaavisia tuotemerkkejä. Domdom suunnittelee myös omia tuotteita. He toteuttavat omat tuotteensa itse käsitöinä. Materiaaleina käytetään vain laadukkaita uusio- ja luonnonmateriaaleja. 
Edellisten lisäksi kaupasta löytyy myös huonekaluja sekä tuunattuja vintage -huonekaluja.










Myymälä on isojen ikkunoidensa vuoksi erittäin valoisa ja avara. Tavaraa ei ole liikaa. On ihana katsella tuotteita, kun kaikki on järjestyksessä. Ei tarvitse arvailla hintoja. Kauppa minuun makuuni. Ja uskon, että jos sinäkin pidät suomalaisesta, pohjoismaisesta, skandidaavisesta sisustuksesta, pidät myös tästä kaupasta ja sen valkoimasta. Kaiken tämä kruunaa loistava asiakaspalevelu. Tässä kaupassa asiakasta kuunnellaan, hänet otetaan huomioon ja häntä kunnioitetaan. Asiakkaalle annetaan aikaa. Siitä pidän. Vieraile ihmeessä domdomissa kun seuraavan kerran käyt Tampereella.

Tällä kertaa meille kotiutui ylläolevassa kuvassa näkyvä vinoraitainen rasia sekä muutama kortti. Moni juttu jäi mielen päälle. Onneksi domdomissa voi asioida myös verkon kautta. KLIK!

Domdomin kivijalkaliike on avoinna ma-pe 11-18 ja la 10-16. 



Lopuksi vielä muutama kuva Sokos Hotel Villasta, missä yövyimme mieheni kanssa. Ihana, tunnelmallinen, vanhaan viljamakasiiniin kunnostettu hotelli. 





Tuon Eamesin keinutuolin olisin voinut laittaa matkalaukkuuni. ;) 


~ Pauliina









4 kommenttia:

  1. Symppis tuo sukkataulu,haluaisin ��ja tosi kivan näk.hotellihuone! Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli ihania printtejä, julisteina ja kortteina, paljon!! Tuonne on päästävä ehdotyomasti pian uudestaan.

      Poista
  2. No, justiinhan sitä tuli tuolla käytyä ekan kerran! Mä todella tykkäsin tuosta putiikista, kertakaikkisen ihana!

    p.s mä muuten tuun käymään huomenna sielläpäin. Jos haluat jotain täältäpäin ni treffataan jossain?!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!