sunnuntai 3. elokuuta 2014

perheloma



Luvassa varsinainen kuvapläjäys meidän perheen menneen viikon, muutaman yön, hotellireissulta. Auton nokkaa kaarsi kohti Turkua. Meille kaikille tuntematon kaupunki. Ohi/läpi ajettu useamman kerran, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa pysähdyttiin kunnolla. 

Yöpaikaksi valitsimme Scandic Julia -hotellin. Miksikö? No sen takia, että lapset, alle 13v, yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa. Eli tällaiselle nelilapsiselle perheelle hyvä vaihtoehto. 

Hotelli oli siisti. Uskallan suositella muillekkin. 
Meidän perhe yöpyi Superior Extra -huoneessa. Hyvin mahduttiin. Kaksi lapsista nukkui levitettävässä sohvassa, yksi meidän välissä ja pienin matkasängyssä. Huoneessa oli tilaa leikkiä ja oleskella. Huoneissa oli myös mahdollisuus kahvin, teen ja kaakon keittoon. Ja pieni minibaarikin löytyi. Hyvä, että oli mahdollisuus laittaa kylmään omia juomia ym. 
Hotelli sijaitsee lähellä Turun toria, eli ihan keskustassa. 
Suosittelen. 

Ensimmäinen vierailukohde oli Turun linna. Seuraavassa kuvia linnakierrokselta.













Kierrettiin linnassa vajaa kolme tuntia. Kukaan ei valittanut koko aikana. Nuorimmaista myöten olivat kiinnostuneita kaikesta. Hieman kyllä yllätyttiin miehen kanssa. Itse asiassa kolme nuorinta pyysivät seuraavana päivänä, että voitaisko mennä uudestaan sinne linnaan. Ei nyt kuitenkaan sitten menty. 

Linnareissun jälkeen suunnattiin kaupungille. Kierreltiin keskustassa, käytiin syömässä ja me naiset shoppailtiin vielä vähän. Miesten maatessa sen aikaa hotellilla. :)

Lähes koko päivä oltiin siis jalkojen päällä. Lapset jaksoivat hienosti, 29 asteen helteestä huolimatta.

Päivän päätteeksi käytiin vielä jäätelöllä hotellin ravintolassa.










Nuo pari viimeistä kuvaa ovat hotellin aulasta. En väitä, että hotelli on mikään luksusluokan lepopaikka, mutta lapsiperheelle erittäin hyvä, siisti ja viihtyistä. 

Turun matkan jatkoa ja vähän muutakin seuraavalla kerralla.







1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!