sunnuntai 10. elokuuta 2014

mitäs tykkäät?


Kovin oli tylsä tuo blogini yläbanneri. Päätinpä tehdä asialle jotain. Mitä pidät? Minä pidän, paljon. 
Vähän piristystä tulevan syksyn harmauteen. 

Tänä iltana koitettiin saada lapset ajoissa sänkyyn. Ja taidettiin tehdä kesän ennätys nukkumaanmenoajassa. Kaikki neljä nukkuivat puoli 10 aikaan. Aika hyvin. Huomenna se arki pyörähtää käyntiin. Tosin vain kahden vanhimman lapsen osalta. Minä ja mieheni sekä kaksi nuorinta lapsistamme lomailemme vielä tulevan viikon. Rytmistä on kuitenkin saatava kiinni pikimiten. Mieluummin istun aamuisin pirteiden lasten kanssa aamupalapöydässä kuin murahtelevien, äyskivien ja väsyneiden kanssa. 

Harrastuksetkin käynnistyvät pikkuhiljaa. Tyttöjen kanssa mennään tällä viikolla sopimaan soittotunneista Kuula -opistolle. Ja taidetaan saada nuorimmaisenkin muskariaika tietoon. Taikonin aloitusta odotellessa..

Toivon teille kaikille koulutyön aloittaville, oppilaille ja opettajille, mukavaa kouluvuotta! Tässä vaiheessa minäkin olen yleensä ollut se, opettaja, joka on odottanut malttamattomasti töihin pääsyä. Tämä vuosi on erilainen. Siitä lisää myöhemmin. 






Tämän netin uumenista löytyneen kuvan myötä toivon turvallista koulutietä teille kaikki koululaiset ja meille aikuisille sitä kärsivällisyyttä liikenteessä. 


~ Pauliina







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!