keskiviikko 12. helmikuuta 2014

sisustushaaveita

Olen sisustellut tulevaa taloamme jo useamman vuoden, mielessäni. Maku vaihtunut monta kertaa matkan varrella. Olenkin nyt erittäin iloinen, että rakentaminen alkaa vasta nyt. Rakentamisesta on haaveiltu monta, monta vuotta. Välillä olisi pitänyt saada valkoinen kivitalo veden äärelle, sen jälkeen vähintään kaksikerroksinen talo korpeen ja nyt...ollaan tässä, että meille tulee yksikerroksinen, tavallinen ja yksinkertainen, puutalo keskikokoisen kaupungin uudelle asuntoalueelle.
Paikkakunnatkin ovat vaihtuneet taajaan. Lopuksi palattiin takaisin hyväksi todetulle paikkakunnalle ja nyt ei olla lähdössä mihinkään. Täällä on hyvä olla.

Mutta sisustamisestahan tässä piti vähän kirjoitella. Ajattelin muutamalla kuvalla esittää haaveitani. Mikä näistä sitten toteutuu, sitähän ei tässä vaiheessa vielä tiedä. Osa tulee kotiimme useamman vuoden päästä, osaan pitää kerätä rahaa ja toteuttaa haaveita vähitellen. Olen kuullut sanottavan, että raksa-aikana rahan taju häviää, kun pitää maksaa oikeasti isoja laskuja. Saa nähdä kuinka tämän naisen käy. (Luulen, että mies pitää emännän maan pinnalla. ;)

Aloitetaan tänään keittiöstä

Keittiö: Nykyisen kotimme keittiössä majaillee tällä hetkellä Artekin pöytä, valkoisella laminaattitasolla. Tämä pöytä 83 lähtee mukaamme myös uuteen kotiimme. Pöydän ympärillä oleilee kuusi kappaletta Artekin 69 tuolia. Myös tuolit olen ajattelut ottaa matkaan uuteen kotiin.


www.finnishdesignshop.fi

www.finnishdesignshop.fi


Ruokapöydän päälle tulee pari valaisinta. Millaisia? Ei vielä ole varmaa valintaa. (Onhan tässä aikaakin toki..)
Yksi vaihtoehto on laittaa kaksin kappalein Muuton Studio valaisinta.

www.finnishdesignshop.fi


Toisena vaihtoehtona olen ajattelut IKEAn Hektar-valaisinta.


www.ikea.fi

Tiedän, Ikean valaisimen hinta on murto-osa Muuton valaisimesta. Mutta kun. Onneksi ei tarvitse päättää tältä istuimelta. 

Keittiöön yläkaappien alle tulevat upotettavat lednauhat. Keittiön kattovalaisinta en ole vielä löytänyt. Monenlaisia vaihtoehtoja olen käynyt läpi, mutta sitä oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. 
Itse keittiöstä on tulossa kokovalkoinen. Tasot, näillä näkymin mustat. Välitila maalataan Luja-maalilla. Kuten huomaat, yksinkertaista on tulossa. Siihen on myöhemmin helppo lisätä erililaisia mausteteita, kuten värejä ja tekstiilejä. Keittiöön on tulossa yksi kapea, korkea ikkuna. Korkeutta ikkunalla on lähes katosta lattiaan. Verhoiksi vain (jonkinlaiset) sälesysteemit. Lattiamateriaali tulee olemaan joko parketti tai laminaatti. Väriltään vaaleaa. 

Seuraavaksi olohuone. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!