perjantai 28. helmikuuta 2014

pian takaisin sorvin ääreen

Kulunut talvi(?)loma on vienyt kaikki mehut...lapset ja me aikuiset oltiin maha- ja oksennustaudin kourissa. Lähes koko viikon. Ensimmäisellä alkoi viikko sitten tiistaina ja vielä eilen oksensi aamusta. Että pitkä on ollut.

Mutta nyt siis kotona. Loma oltiin mummulassa. Mieskin mukana pari päivää, lopun ajasta hän on ollut täällä kylpyhuoneen lattiakuivaimien vartijana. Meillä aloitettiin kylpyhuoneen lattiaremppa viime viikolla ja yllätykseksi löytyi kosteutta yhdestä kohdasta. Tästä syystä kuivaimet ovat työssään ja kuivaavat, toivottavasti, pikaisesti lattian. Olisi kiire jo päästä laatoituspuuhiin.

Ajelin tänään lasten kanssa kotiin reilut 300km. Ja kuinkas kävikään, noin 60km ennen Vaasaa auton takakumi puhkesi. Ja kun minä en voi käteni takia vaihtaa rengasta, niin sitten odoteltiin lasten kanssa autossa lähes puolitoista tuntia renkaanvaihtajaa. Vaihdossahan ei mennyt kuin pari minuuttia. Laskua odotellessa..

Koitan saada huomenna laitettua muutaman kuvan meidän lomasta. Mukavia otoksia tuli otettua. Nyt kuitenkin oman kullan kainaloon. Lähes neljä päivää erossa, se on liian pitkä aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!