torstai 13. helmikuuta 2014

siitä olohuoneesta

Olohuoneemme tulee olemaan täyskorkea. Kolmella ISOLLA ikkunalla. Verhoiksi tulevat jonkinmoiset sälesysteemit, kuten keittiöönkin. Tällä hetkellä meillä on tummanharmaa kangassohva. Se tulee väistymään uuden tieltä. Tämä on sen tyylistä, mitä olen kaavaillut meille:

www.ikea.fi

Se, että tuleeko se olemaan juuri tuoa IKEAn Karlsfors sohva, ei toki ole varmaa. Jotain tuon tyylistä kuitenkin.
Pöytänä meillä on tällä hetkellä Ellos homen pöytä.

www.ellos.fi

Pöytä lähtee matkaan. Se, että mitä tulevaisuudessa tulee tuon tilalle...ei tietoa.

Yksi vaihtoehto olisi nuo Muuton Around-pöydät. Isompi ja pienempi. Kivan näköisiä vierekkäin. 

www.finnishdesignshop.fi




Olohuoneen mattona on tällä hetkellä se IKEAn kuuluisa blogimatto. Matto lähtee kyllä matkaan, mutta sijoituspaikka ei välttämättä ole olohuone. Vaihteeksi voisi ottaa ihan yksivärisen. Tai sitten jollain muulla kuviolla. 

www.ellos.fi

Ellos homen Denton-villamatto olisi ihan kiva. Kuviota olisi, mutta aika hillittyä kuitenkin. 

www.ellos.fi

Tai sitten ihan tuollaista yksiväristä, tässä vaihtoehtona harmaameleerattu. Huomaan, että pysähdyn tällä hetkellä harmaiden mattojen kohdalle. Mustavalkoinen ollut se verran kauan jo lattiassa, että vaihtoa kaipaan. 

Edellisten lisäksi matkaan lähtee ehdottomasti meidän 1800-luvun valkoinen iso piano. Se on ihana! Kynttilälampetit ja kaikki. Niin ja meidän ihana, vanha musta keinutuoli. Sen sylistä on ihana katsella takan loimuttelua.
Tällä hetkellä olohuoneessa on myös IKEAn iso Malm-lipasto lasikannella. Se tulee väistymään. Olohuoneeseen ei tule lainkaan mitään isoa säilytyssysteemiä. Jokin pieni hylly/lipasto tulee. Millainen? Ei mitään tietoa. 
Käytävän varrelle tulee upotettu kirjahylly. Laudoista vain tehdään. Sen lisäksi on Bestå-kaapistoa jonkin verran. Kaapisto lähtee matkaan. Sen sijoituspaikka tulee olemaan vastapäätä tuota upotettua kirjahyllyä. 

Eli yksinkertaista tulee olemaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!