sunnuntai 16. helmikuuta 2014

kylläpäs nukutti

Elilinen päivä takana. Aamulla oltiin ylhäällä puoli kuuden aikoihin ja illalla pää painettiin tyynyyn puoli kahdentoista aikoihin. Lapset puoli tuntia aikaisemmin. Arvaattekin varmaan, että oltiin väsyneitä. Tänä aamuna tämä äiti nousi puoli yhdentoista jälkeen. Lapset parisen tuntia aikaisemmin. Ihana mieheni antoi minun nukkua.

Naisten reissu oli onnistunut! Aamu aloitettiin aamujäätelöllä Linkosuon leipomolla Koskikeskuksessa. Tai siis tytöt aloittivat. Tämän jälkeen pikainen Tigerissä käynti. Ja sitten vähän lepäämään 5veen kummitytön luokse. Ja sitten menoksi. Ensin suuntana IKEA ja sen jälkeen kulutettiin useampi tunti Ideaparkissa. Tytöt ostivat koruja ym. ihanaa. :) Äiti löysi lapsille vaatteita. En ollut ennen tutustunut Mango Kidsin mallistoon. Nyt matkaan tarttui kuitenkin muutama vaate lapsille.

Muun muassa yllä olevat paidan lähtivät mukaani Mangosta. (Olivat tyttöjen valitsemat.) Kuvat .http://shop.mango.com/FI/mango.

Valitettavasti sisustuskaupat jäivät tällä kertaa välistä. Mutta mihinkäpä sitä olisi laittanutkaan uusia hankintoja, kun pitäis rueta laittaan nämäkin olemassa olevat tavarat pakettiin. Muutto vuokralle olisi ajankohtainen. Mahdollisimman pian pitäisi löytää jokin asunto. Sellainen jossa minäkin voisin asustella sen reilun puoli vuotta. Odotellessa uutta taloa. 

Mutta siis...naisten reissu oli  onnistunut. Seuraava jo suunnitellessa. Silloin voisi ottaa mukaan ystävä-äidin ja tyttöjen ystäväneitoset. 



4 kommenttia:

  1. Mitä tarttu mukaan Ikeasta?Entäs löysikö rva päälle pantavaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeasta tarttu mukaan ihan pieniä juttuja. Ja rouva ei edes hoksannut etsiä itselleen mitään. :)

      Poista
  2. Roolit tais mennä niin päin kuitenkin että lepäilemässä käytiin 5veen kummiTÄTIN luona :)) Ja olipa mukava päivä tosiaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä huomasin tuon virheen tarkistaessani teksitä, mutta en sitten enää muistanut lopuksi korjata sitä. Ai väsynytkö...JOO!! :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!