maanantai 17. helmikuuta 2014

neiti nuorimmainen

Neiti nuorimmaisen huoneeseen tulee myös jotain uutta, jotain vanhaa, jotain kirpparia, jotain disainia ja jotain vaan.. Olenkin koittanut kysellä neidiltä, että mitä väriä huoneeseen laitettas. Selkeää vastausta ei ole tullut.
Tällä hetkellä sinne on hankkituna vasta yksi kaluste. Kahdenistuttava vanha pulpetti. Sen ympärille olisi tarkoitus koota noita edellä mainittuja asioita. Uutena tulee varmaankin kattolamppu. Kovasti haikailen sellaisen Muuton Myy valaisimen perään. Väri vielä hakusessa..



www.finnishdesignshop.fi

Jos neiti itse saisi valita, niin värinä olisi keltainen. Mutta kahdessa huoneessa samaa väriä?! No, jälleen totean, että onneksi tätäkin asiaa ehtii vielä pohtia. 

Sänky on ihan hakusessa vielä. Kovasti olen katsellut kirppareilta vanhoja, päästävedettäviä malleja. Mutta tuleeko liikaa vanhaa. En kuitenkaan ole vannoutunut vanha-fani. Toisaalta jos hankkisi heti isojen sängyn. Vaikkapa kunnon runkopatjasängyn. Siihenhän voisi tehdä kivan päädyn. 

Neiti nuorimmaisella on paljon kirjoja. Kirjahylly olisi oikein oivallinen juttu, mutta kun minua innostaisi muutama Artekin hylly seinällä vierekkäin ja alekkain. 

www.finnishdesignshop.fi

Lattialle joku ihana, pehmeä iso matto. Väri siinäkin vielä hakusessa. Minulla itsellä jonkinmoisia hahmotelmia mielessä, mutta odotellaan nyt, että neitosen mielikin kirkastuu tässä asiassa. Hän kun muuten on erittäin päättäväinen, niin eiköhän tämäkin selkene. Vai mitä kummitäti? :)

Kun nyt tätä postausta tänne kirjoitan, huomaan, että huoneen suunnitelmat ovat vielä aika alkutekijöissään. Mutta tämäkin kirjoitus selventää itselle paljon, mitä vielä pitää miettiä. 

Lopuksi pieni vinkkaus LÖYTÖ -blogin Jossun arvonnasta. Hänellä blogissaan Erilainen arvonta. Käy kurkkaamassa. Voittokin vielä osittain pimennossa. Sehän vain lisää jännitystä. Arvontaan pääset tästä.

Mukavaa maanantai-iltaa!



3 kommenttia:

  1. Hei Pauliina. Kiva kun kävit kommentoimassa blogiini ja kiitos kauniista sanoistasi. Olipa kiva löytää tänne, vaikka olenkin täällä käynyt kurkkimassa. Oletko Pauliina K vai H?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Pauliina P. Ja hassua, että täältä löytää vanhoja tuttuja. :)

      Poista
  2. Että päättäväinen.. Tottamaar sitä mielipiteet pitää olla ;)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!