perjantai 3. tammikuuta 2014

lisää naulakoita

Jatkoin tänä aamuna naulakkoasian pohdintaa. Löysin englantilaiselta http://www.madeindesign.co.uk/ -sivulta ihania juttuja. Siellä oli myös muutama kiva naulakko vaihtoehto. Eiliseen postukseeni kommentoinkin, että sellainen katosta roikkuva naulakko voisi myös olla kiva. Tässä seuraavassa varteenotettava vaihtoehto:

www.fermliving.com

www.veronikawildgruber.com



Tuo ensimmäinen, Clothes rack, olisi kiva, katosta roikkuva kevyt henkarinaulakko. Tuota rautatankoa on saatavilla myös valkoisena. Mietin vain, että onko noiden nahka"vöiden" pituus tarpeeksi pitkä. Nuo, jos haluaa päästä halvemmalla, niin tuohan on yksinkertainen tehdä itsekkin. Eli maksaako enemmän ja saada valmiina vai säästääkö rahaa (sitä varmaan menee muutenkin) ja tehdä itse. 
Toinen katosta roikkuva Wardrope on vielä kevyemmän näköinen kuin tuo ensimmäinen tai mikään noista eilen esitetyistä. Tuohon ei kyllä saa henkareita roikkumaan. Tarviiko henkareita laisinkaan?




6 kommenttia:

  1. Hei! Todella hyvät vaihtoehdot on nämäkin. Meillä on kaksi kpl näitä Wardropen naulakoita, musta köysi ja alumiiniset koukut. Kuvankin näet täällä: http://hemmahosoja.blogspot.fi/2013/05/ajantappoprokkis-realisoitui.html. Olivat väliaikaiskodissa kovalla käytöllä, ja kestävät kyllä paljon tavaraa :-) Kovin kauniitahan ne eivät ole täyteen ahdettuna, mutta ilmavammin täytettyinä näyttävät kivoilta! Ja toimivia ovat: siinä missä pystynaulakko jo kaatuisi, näistä tosiaan voi roikottaa melkein mitä vain :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli on siis käytännöllliset. :) Täytyypä harkita tarkkaan... Sillä välin taidan siirtyä seuraavaan huoneeseen.

      Poista
  2. Oletko näihin naulakoihin jo törmännyt: http://annaleenashem.blogspot.fi/ Kivoja, katosta roikkuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut aikasemmin törmännyt noihin naulakoihin. Tosi kivan näköisiä. Täytyykin tutustua blogiin (ja naulakoihin) tarkemmin illalla, kun lapset nukkuvat. Kiitos vinkistä!

      Poista
    2. Eipä kestä! Jällenmyynti on näköjään siirtynyt blogista muualle, mutta eiköhän jälleenmyyjiä löydy. Viime kesän asuntomessujen Majassa oli pari kappaletta kodarissa, näyttivät tosi kivoilta.

      Poista
  3. Jos päädyt/harkitset katosta roikkuvaa naulakkoa, varmista että haluamallasi kohdalla on tukipuut. Nimimerkillä eipä muistettu ja edelleen pähkäillään.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!