torstai 23. tammikuuta 2014

keittiö

Aika ottaa seuraava askel rakennussuunnitelmissa. Keittiö. Mistä, millainen, minkä värinen, minkä mallinen, mihin liesi/uuni, millainen jää-/pakastekaappikombinaatio....paljon mietittävää. Tämä keittiösuunnittelu sai lähtölaukauksen jo ennen joulua. Kävimme silloin istumassa pari kertaa Puustellin edustajan kanssa ja saimmekin heiltä tarjouksen. Mihinkäs muualle kannattaa mennä kyselemään? Olemme koittaneet kysellä mielipiteitä ystäväperheiltämme. Niin monta on mielipidettä kuin on vastaajaakin. Eli niiden vastauksien perusteella ei ole noussut ketään keittiötoimittajaa ylitse muiden.

Koko keittiön väri tulee olemaan valkoinen. Luulisin. Tasot mustat. Luulisin. Välitila jotain...mitä lie. Se taitaa olla kaikista isoin ongelma. Jostain pitäisi aloittaa.

Taidanpa marssia piirustuksen kanssa seuraavaan mieleentulevaan keittiöfirmaan ja pyytää tarjouksen.
Jos sinulla on jotain ideoita/suosituksia jostain firmasta, niin kuulisin niitä mielelläni.

2 kommenttia:

  1. Meillä on keittiö Keittiömaailmasta, eikä ole kuin hyvää sanottavaa. Edellisen kodin keittiö tuli Puustellista, ja silloin sattui myyjälle huono kesä, joten se ei ihan mennyt putkeen - keittiö oli kuitenkin toimiva ja kaunis silloinkin :-) Nyt olemme yhdistäneet keittiöön myös Ikean tuotteita, niiden kasaaminen ja asentaminen käy ihan näppärästi ammattilaisilta(kin) - Ikean kanssa pitää vain muistaa, ettei muiden toimittajien tuotteet välttämättä käy heidän omiin Metod-keittiönsä mittoihin, ainakaan ihan tuosta vain... Keittiö on kodin sydän, joten hermoja, huolellisuutta ja kirkastuvaa visiota toivotan teille!

    VastaaPoista
  2. Meillä on Ykköskeittiöstä. Ihan tyytyisiä olemme olleet. Suosittelen kysäisemään tarjousta myös paikallisilta pieniltä keittiötoimittajilta jos tiedät suht hyvin mitä haiuat.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!