sunnuntai 5. tammikuuta 2014

lattianrajassa

Onneksi on aikaa miettiä ja hautoa tuota naulakkoasiaa. Jotta ei tarvitse vain sitä yksistään tuumailla, niin ajattelin vilauttaa muutamaa kuvaa lattiaväreistä. Kaikki vielä niin totaalisen auki. Minä haluaisin jotain hyvin vaaleaa. Miehen mielestä voisi olla tummempaa. Tässäpä kuitenkin muutama (minun) ajatus:

1. Mäntylaminaatti, sävy snow.
www.netrauta.fi

2.  Tammilaminaatti, sävy Edelweiss
www.netrauta.fi

3. Mäntylaminaatti, sävy vaalea
www.netrauta.fi

4. Tammilaminaatti
www.netrauta.fi

5. Saarnilaminaatti, sävy valkoinen
www.netrauta.fi

6. Mäntylautalaminaatti (?), sävy valkoinen
www.netrauta.fi


Tuossa edellä muutama malli/sävy jota olen ajatellut lattioihin. Meille tulee laminaatti olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneisiin, tietokonetilaan sekä vaatehuoneeseen. Arkieteiseen, vieraseteiseen, vessaan, kodinhoitohuoneeseen sekä tietysti pesuhuoneeseen ja saunaan tulee laatat. Mutta laatat onkin sitten jo toisen postauksen arvoinen asia..







1 kommentti:

  1. Hankala sanoa kuvista, näyttö vääristää aina sävyjä. Tällä näytöllä 3-5 näyttää parhaalta, hieman harmaaseen taittuvilta. Kutonen taittuu keltaiseen ja kaksi ensimmäistä punertaa. Meillä rivarissa ehti hetken olla vaalea laminaatti, se oli kyllä kaunis vaikka pöly näkyikin pinnassa todella hyvin. Enpä tiedä onko tämä harmaa sen parempi, tasavärinen on ihan kamala vaihtoehto. Tummat lattiat on kyllä aika tunkkaisia ja aikansa eläneitä.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!