torstai 2. tammikuuta 2014

eteinen

Jostakin se on aloitettava niiden kiintokalusteidenkin mietintä ja suunnittelu...ehkä jossain määrin unelmointikin.

Aloitan eteisestä. Siis siitä vieraseteisestä. Se on varmaa, etten halua siihen mitään kaapistoa. En. Haluan eteisen pysyvän avarana ja valoisana. Olen yrittänyt etsiä sieltä täältä blogeista ja eri nettiputiikeista ideoita. Jotakin on on jo löytynyt. Tässä muutama niistä:

 www.finnishdesignshop.fi

www.finnishdesignshop.fi

www.finnishdesignshop.fi

www.finnishdesignshop.fi

www.finnishdesignshop.fi


www.finnishdesignshop.fi


Ensimmäisenä on Hayn Loop -naulakko. Kivan pieni ja kevyt, mutta onko tarpeeksi tilaa vieraiden takeille. Toisena on Covon Latva -naulakot. Joko lattialle tai seinälle. Voisiko noihin laittaa myös muutaman henkarin? Kolmantena on Swedesen Ski -naulakko. Jälleen kevyt, mutta pienikö ehkä? Neljäntenä vaihtoehtona on pelkästään kengille tarkoitettu kenkäteline. Valmistaja on Normann Copenhagen, malli Sko. Kiva mielestäni ja tarpeeksi tilava useammallekkin kenkäparille. Viimeisenä valkoinen Normann Copenhagenin Toj -vaaterekki. Tämä viimeinen yhdistäisi mukavasti tuon henkaritilan tarpeen ja kenkien säilytyksen. Muutama kiva koukku/tappi olisi kuitenkin tarpeen viereen. En tiedä...mihinkäs ne vieraiden karvahatut ja rukkaset laitettaisiin. Olisi varmaan siis viisampaa ja käytännöllisempää laitta perinteinen kaappi, mutta kun en halua. :) 
Onhan tässä onneksi aikaa miettiä. 




3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! <3 Kiva yksinkertainen layoutti <3

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs suunnitelma! Ei ne vieraat kaappia tarvi, jättävät tavaransa aina ekalle penkille tai tuolille kuitenkin :-) Taidan liputtaa tuon viimeisen kuvan puolesta, vaikka parikin noita - yksinkertainen on kaunista!

    VastaaPoista
  3. Tuo viimeinen kiinnostaa minuakin eniten tällä hetkellä. Yhtenä vaihtoehtona olen miettinyt myös sellasta katosta roikkuvaa tankoa. Eli köysien varassa roikkuva musta metalliputki. Alle sitten vaikka tuo Copenhagenin Sko -kenkäteline...

    Kiitos kommenteista. Ne on aina yhtä mukavia. Tietää, ettei aivan yksikseen täällä höpise. :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!