tiistai 10. kesäkuuta 2014

rakentamisesta, pitkästä aikaa

Blogini alkoi rakentamishaaveista. Toukokuussa tilanteemme epäselveni. Jatketaanko rakentamissuunnitelmia vai ollaanko aloittamassa uutta elämää Pohjois-Amerikassa. Tämä tilanne ei ole selvinnyt vieläkään.
Nyt kuitenkin tuli olo, että voisi pitkästä aikaa miettiä sisustusjuttuja uuteen kotiin. (Jossain vaiheessa se talo kuitenkin pykätään pystyyn.)

Useammassa seuraamassani blogissa on viime aikoina maalailtu seiniä Kalklitir - maalilla. Löysin maalia, lähes naapurista, Quriosa Interior -verkkokaupasta. Maalista kerrotaan seuraavaa: "Kalklitir on luonnollinen, ekologinen kalkkimaali, joka valmistetaan mineraaleista ja eri väripigmenteistä. Tulos on matta väri joka antaa upean pinnan."
Meille ajattelin tuota maalia olohuoneen seinälle, jota vastaan tulee sohva. Maalin avulla saisi hieman stuktuuria muuten hyvin yksinkertaisille, valkoisille seinille. Värisävy olisi Ivory, valkoinen. (Linkittäminen ei onnistu jostain syystä..)

Tuota mietin, että mitenhän tuo Kalklitir -maali käyttäytyy, jos sen päälle vetäisee venelakan? Minä kun en ole tähän mennessä vielä keksinyt sitä keittiön välitilan täytettä. Aikaisemmin postasin, että maalataan välitila Tikkurilan Luja -maalilla. Hyvä sekin. Tuolla Kalklitir -maalilla saisi kuitenkin elävyyttä keittiöön. Ja jos sävyksi valitsisi jonkun muun kuin valkoisen, esim. San Saccaria - Light Grey?!

Olen totaalisen "mess" tällä hetkellä. Ajatukset laukkaavat ympyrää. Tontin raivausta, asunnon myymistä, uutta työtä miehelle täällä Suomessa, uutta työtä meren takana, pakkaamista ja merikontin täyttämistä, uutta kotia Pohjois-Amerikassa, uusia kouluja ja kavereita lapsille, minä kotiäidiksi nuorimmaisen kera... Siinähän sitä.




Leppoisaa illanjatkoa!






3 kommenttia:

  1. Huomaa että koulu on ohi ja stressi hiljalleen helpottamassa. :) Hyvä niin. Tuo maali vaikuttaa kiinnistavalta, olen vain niin ryytynyt noihin meidän maalipurkkeihin, että haluan maalata mahdollisimman paljon olemassaolevilla jotta niistä pääsisi joskus eroonkin. Tosin terassikalusteille pitäisi löytää kestävö mattamusta maali.

    VastaaPoista
  2. Ajauduin jostain blogiisi ja taidan jäädä seurailemaan. Me rakensimme (rakennutimme) juuri omakotitalon, mutta nyt ilmeisesti USA kutsuisi miehen työkomennuksen muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva että löysit blogini. Meillä taitaa olla sitten samanlainen elämäntilanne edessä? Minne päin Amerikkaa olette lähdös? Voisin laittaa meiliä..

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!