tiistai 22. lokakuuta 2013

sitä omaa tupaa odotellessa

..voi vaikka ostella sisustusjuttuja kaapin perälle odottelemaan. Luin muutama päivä sitten Johannan SisustusUnelmia -blogista ihanista sisustuskorteista. Hän oli löytänyt niitä DecoraFramen kotisivuilta. Ihania erilaisia kortteja. Ihan sillä lailla seinälle tai vaikkapa kehyksiin joko hyllylle tai seinälle. Niin....minäkin sitten tilasin sieltä kirjekuoren täydeltä kortteja. Joka lapsen huoneeseen oman alkukirjaimen kortin, muutaman pienen reseptikortin sekä yhden elämänviisauskortin.

    Juustokakku  Mutakakku  If you can dream it you can do it A4. Harmaa
    kuvat: DecoraFrame


Olenko kertonutkaan, että löysin tuon nuoremman tytön tulevaan huoneeseen sellaisen ihanan vanhanaikaisen kahdenistuttavan pulpetin. Ihanasti kulunut ja ajan patioima. Niin...ja herra nuorimmaiselle löytyi puoli-ilmaiseksi Muuramen jatkettava. Malliltaan...en muistakkaan. Täytyypä tarkistaa. Sänky on sellanen ihana kelta-valkoinen.

Eli jotain on tehty. Kiintokalusteitakin on suunniteltu. Muutamaan keittiöfirmaan lähetetty viestejä, jotta pääsiskö visiitille. Vielä ei ole kuulunut mitään. Onhan tämä jännää aikaa.

Lapset nukkuu ja niin taisi nukahtaa tuo ukko-kultakin tuonne nuorimmaisen viereen. Mieleni tekisin jääkaapissa olevia mustikoita. Nehän eivät edes lihota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!