torstai 3. lokakuuta 2013

Asiassa on edetty


Taloasiassa on edetty iso harppaus eteen päin. Allekirjoitettiin viime perjantaina sopimus Jetta-talon kanssa. Nyt on hyvä mieli. Viimeiseen asti mukana oli myös Hartman koti. Jetta-talo vei voiton sillä ainolla hyvin, hyvin meille tärkeällä asialla. Se on varmasti kuiva. Meidän perheelle se on todella tärkeää. Kaikki mahdollinen kosteuden ja homeen ehkäisijä on eliminoitava.

Hartman kodin toimitus olisi ollut kattavampi. Ja ei olisi tarvinut tehdä niin paljon itse. Edellä mainituista asioista ajoi kuitenkin ohi varma kuivuus. No tässä vaiheessa joku varmasti ajattelee, että onhan siinä vielä lattiavalu ym. Aivan, niin on. Nyt täytyy sitten itse olla erittäin tarkkana ja luottaa myös talomyyjän vakuutukseen, että talo tehdään meille kuivana. 

Talopohja on suunniteltu Ainokodin talopohjan perusteella meidän perheelle sopivaksi. Muutama must-juttu oli, jotka halusimme kotiimme. Niitä ovat mm. tarpeeksi iso arkieteinen, kodinhoitohuone erillään arkieteisestä (toisella puolella taloa) sekä tietokonetila. Oikastaan näiden vaatimustemme pohjalta sitten pyöriteltiin huonetarpeet meille sopiviksi. 

Kotimme pohjapiirustus






Kovin on epäselvä kuva, kun jouduin vähän säätämään kuvan kanssa. Laitan paremman kuvan, kun mies on kotona auttamassa ongelman kanssa. Kuvasta kuitenkin saa vähän ideaa, mitä ollaan aikeissa rakentaa. 

Nyt kello on paljon, ja lapset odottavat iltapalaa. Täytynee siis lähteä köökin puolelle. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!