perjantai 11. lokakuuta 2013

Junnaa, junnaa

Niin.. tällä hetkellä kaikki tuntuu vähän junnaavan paikoillaan. Pankkiin vielä ensi viikolla. Kiintokalustesuunnitelmia pitäis rueta tekemään. Mistä, millaisia, miten ja mihin? Siinäpä sitä onkin. Mulla on kyllä ideoita, mutta mitkähän niistä on tuon miehen mielestä toteuttamiskelpoisia?!

Tytöt, 7v ja 4v, kovasti suunnitelevat huoneidensa sisustusta ja väritystä. Ja äiti yrittää salaa kuunnella neitien keskustelua. Jospa jotain jäisi mieleen. Nuorimmaisen, 2-vuotiaan, herran huoneeseen olen yrittänyt metsästää erästä hyllyä. Saa nähdä löytyykö vai täytyykö vaihtaa ajatusta hyllystä.

Täällä ihanan rauhallinen ilta. Lapset nukkuneet jo tunnin verran. Jospa sais tuon miehen innostumaan, että aletaan nyt suunnittelemaan keittiötä ja kodinhoitohuonetta. Niin...ja se parempi pohjakin pitäis saada tänne..

1 kommentti:

  1. Hei! Löysin blogiisi sattumalta, kivaa! Tsemppiä teille projektiin! Se on niin ihanaa, kun saa just lasten nukkumaanmentyä oman miehen kanssa istahtaa iltateelle ja haaveilla siitä, millaselta uudessa kodissa tulee näyttämään. Otatte vielä lapsille hoitajan ja lähdette esim. Ikeaan tai vaikkapa Vepsäläiselle kuljeksimaan ja ihmettelemään, siitä ne suunnitelmat selkenee :-) Jään seurailemaan projektianne! t. Teea

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!