lauantai 26. heinäkuuta 2014

tauon jälkeen



Vihdoinkin täällä taas. Oli meinaan melkoinen tauti. Helteellä kuumeilu ei ole herkkua. Mutta nyt onneksi takana. Pitkä blogitauko. Tässä välissä ehtinyt tapahtua jo vaikka ja mitä. Paljon postattavaa ja paljon kuvia ladattavaksi. 

Aloitan kuitenkin tällä pienellä projektilla, jota väläyttelin jokunen postaus sitten. Nyt, vihdoinkin, se on saateltu loppuun. Mutta en tokikaan minä vaan isäni. Vanhempani kun tulivat tänne kuluneella viikolla avuksi sairauteni (ja mieheni ylipitkien työpäivien) takia. Isä maalasi pöydän kahteen kertaan. Tulokseen olen erittäin tyytyväinen. Pöytä löysi paikkansa juuri siitä mihin sitä olinkin ajatellut. Nyt minulla on oma bloggailupaikka. 







Joku ehkä huomaa, että Elloksen paketti on saapunut. Elloksen kollaasikuvasta meille päätyi tuo iso A-kirjain sekä plussa-tyynyliina. Poydän alla näkyvä kori on myös Ellokselta. Edellisten lisäksi tilasin vielä pari muuta tyynyliinaa sekä yhden tarjottimen. Niistä myöhemmin. 



Tämä taulu on ihana. Sen on tehnyt 8-vuotias neitimme koulussa. Työskentelymuotona on ollut vesivärit ja pilli. Jos et huomaa, niin kuva esittää puuta. Olin onnesta soikeana, kun tyttö kaivoi tämän repustaan toukokuun viimeisinä päivinä, tuodessaan vuoden kuvistöitään kotiin. Tiesin välittömästi mihin tämän laitan. Eikös olekin hieno?

Nyt suihkuun. Jos siis meinaa saada nukuttua tänä yönä. On meinaan, KUUMA!





5 kommenttia:

  1. Todella kiva taulu. Meinasin kysyä, että mistä kunnes sain lukea olevan uniikki teos. Kaunista jälkeä pillillä ja vesiväreillä.

    Muutenkin kiva bloggauspiste

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin pidän pöydästä, ja sen tuomasta työskentelytilasta, paljon. Taulu on todella uniikki. Täytyy kertoa huomenna tytölle taulun saamasta huomiosta. :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ylihieno taulu! ^.^ Onko nuo purkit Kodin1:stä? Ihailin siellä ainakin hyvin samanlaisia ja päätin niitä ostaa sitte kun löydän uuden kämpän. Nyt oon sen löytäny ja siellä on keittiössä mustavalkonen mosaiikki välitilassa joten nuo sopii hyvin! :) -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin, että olet saanut kämpän ja kämppiksen. :) Olen ostanut nuo ihan tavan Anttilasta. Ovat Annon mallistoa. Eli varmasti olet katsellut samoja purnukoita Ykkösessäkin.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina. Kiitos!